Close

جدیدترین محصول

مشاوره و دریافت برنامه غذایی
اطلاع رسانی
مکمل های برند اپتیموم
مکمل های برند GNC
اینجا هستید Skip Navigation Links
Loading the player ...
گینر آل مس آلمکس-Allmax All Mass

گینر آل مس آلمکس

گینر آل مس آلمکس فورا در آب سرد یا شیر مخلوط می شود و طعمی شبیه یک میلک شیک کف دار غلیظ می دهد . در هر 5 پیمانه از گینر All Mass آلمکس ، 2000 کالری و 80 گرم پروتئین ارائه می شود .

گینر آل مس Allmax به جلوگیری از تجزیه عضلات پس از تمرین کمک می کند و بدن شما را در حالت آنابولیک قرار می دهد ( افزایش سنتز عضلات ) .

ویژگی های گینر All Mass آلمکس :

عضله ساز
گینر پیشرفته بعد از تمرین
افزایش دهنده ی سایز و حجم عضلات
تقویت شده با BCAA برای عضله سازی
کمک به جلوگیری از تجزیه ی عضلات پس از تمرین
حفظ شرایط آنابولیک برای افزایش رشد عضلات
غنی شده از اسیدهای آمینه ی ضروری
هر 1 پیمانه ( 95 گرم ) حاوی 360 کالری ، 3 گرم چربی ، 25 میلی گرم کلسترول ، 72 گرم کربوهیدرات کل ، 12 گرم پروتئین ، 83 میلی گرم کلسیم ، 1 میلی گرم آهن ، 45 میلی گرم سدیم و 340 میلی گرم پتاسیم
فاقد چربی ترانس
دارای 2 طعم شکلاتی و وانیلی

نحوه ی مصرف Allmax All Mass :

در روزهای تمرینی بلافاصله بعد از تمرینات و در روزهای غیر تمرینی بعد از بیداری صبح 1 تا 5 پیمانه از این مکمل را در ½ تا 2 فنجان ( 125 تا 500 میلی لیتر ) آب یا شیر بدون چربی ترکیب کرده و میل کنید . برای بافت خامه ای تر می توانید از شیر کم چرب نیز استفاده کنید .
هشدار محصول :
قبل از مصرف توضیحات روی جلد محصول را مطالعه کنید .
یک رژیم متنوع و متعادل و یک سبک زندگی سالم را دنبال کنید .
قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید .
بیش از مقدار توصیه شده مصرف نکنید .
اگر بیماری خاصی دارید و یا داروی خاصی مصرف می کنید ، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید .
مصرف این محصول برای خانم های باردار و شیرده و افراد زیر 18 سال ممنوع می باشد .
در صورت مشاهده ی هرگونه عارضه ی جانبی ، مصرف را قطع کرده و به پزشک مراجعه کنید .
در جای خشک و خنک و در دمای اتاق نگهداری شود .
دور از دسترس کودکان نگهداری شود .
شرکت تولید کننده : Allmax Nutrition کانادا
وزن محصول : 5.44  کیلو گرم
مورد استفاده برای : عضله سازی --- افزایش حجم و سایز


tel



background
محصولات ویژه
تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به مکمل شاپ می باشد.
مشاوره رایگان با کارشناسان